Spatips i Göteborg

Göteborg är en stad full av liv. En stad som erbjuder en massa snabba attraktioner, härliga shoppingmöjligheter och roliga platser att besöka. Kanske känner du dock att du skulle vilja förgylla ditt Göteborgsbesök med något i lite lugnare tempo. Kanske har du och ditt sällskap inte träffats på länge och vill unna er en helg i lyx, fria från krav och med fokus på att umgås och ha trevligt.
Vi föreslår en spaupplevelse. Skäm bort er med helkroppsmassage, lerbehandlingar och floating! I Göteborg finns en lång rad av olika fantastiska spaanläggningar, en del centrala och en del lite mer i utkanten av staden, alla med ditt välbefinnande i fokus och vissa med häpnadsväckande vackra vyer väntande runt hörnet.

Lyxiga Arken Hotell & Art Garden Spa sätter njutningen i centrum

Endast 15 minuter i bil från centrala Göteborg vid Skandiahamnen hittar du den magnifika oasen Arken Hotell & Art Garden Spa. Art Garden Spa har tänkt igenom sitt koncept in i minsta detalj, såväl vad beträffar den fysiska miljön som när det gäller bemötandet och behandlingen. Här blir du ett med konsten och naturen och du kan välja på dagspa eller spa med övernattning och en rad traditionella spabehandlingar. Dessutom finns tidsspecifika erbjudanden kring högtider som Alla Hjärtans Dag och Mors dag, när det är dags att skänka lyx till någon annan.
Art Garden Spa har särskilda spapaket innehållande olika kombinationer anpassade för exempelvis brudpar, golfintresserade livsnjutare och grabb-eller tjejgäng. Under vissa av skolloven erbjuder Art Garden Spa familjespa, då även barn under femton välkomnas till anläggningen och anpassade upplevelser som exempelvis ätbar ansiktsmask och Junior yoga erbjuds.

Göteborg City Spa – kort & gott

Med det självklara namnvalet Göteborg City Spa lovar anläggningen en upplevelse som hela Göteborg kan stå för, och det ger de dig också. Här kan du, på Trädgårdsgatan 5 mitt i centrala staden, få en hel dags lugn och ro när du bokar day spa på Göteborg City Spa.
I behandlingslistan kan du välja på exempelvis ansiktsbehandling, massage och vaxning såväl som medicinsk hudvård, pedikyr och relax. Det erbjuds även sammansatta spapaket med kurdagar och kombinationer av behandlingar från topp till tå, att uppleva på egen hand eller tillsammans med en vän. Ett presentkort på Göteborg City Spa är även en uppskattad gåva till någon du vill skämma bort.

Sankt Jörgen Park Hotell & Spa – Another World en kvart från city!

Ca 15 minuter i bil från centrala Göteborg hittar du Sankt Jörgen Park. Här kan du och ditt sällskap få en spavistelse utöver det vanliga. Med känsla för design och inredning ger miljön en utpräglad internationell känsla och varje svit har ett eget inredningstema och matchande namn.
Vill du inte boka övernattning så finns det även möjlighet till dagpaket på Sankt Jörgen Park Spa. Sparitualen ger dig ett urval av temperaturzonsanpassade bastur, in- och utomhuskällor och vilsamma Swaybäddar och kan fås i fyra olika varianter– Energy, Purify, Relax eller årets pigga gästspelare Rio. Det erbjuds alltid möjlighet till träning med Personlig Tränare och dessutom finns tillfälliga specialpaket som 2 dagars Yoga Retreat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *