Gå på spa i Malmö

Oavsett om du ska spendera en helg i Malmö eller om du bor här, är det ibland välbehövligt med lite avkopplande egentid. Varför inte besöka ett spa när du är här? I Malmö finns flera populära och trevliga spaanläggningar. Kanske har du drömt om någon särskild behandling? Eller kanske vill du bara koppla av ett par timmar för att sedan gå ut och roa dig i Malmö.


Ett av stadens mest populära span är Victoria Park SPA. Här finns allt du behöver för att kunna vila ut, slappna av och återhämta dig. Den stillsamma och harmoniska atmosfären är nästan nog för att återhämta sig från den stressiga vardagen, men spaet erbjuder mer än så. Här finns pooler, gym och bastu och mängder av välgörande behandlingar. Gillar du varma bad? I så fall kan du unna dig själv det lyxiga paketet Badritual. Du får lyxiga produkter från Kerstin Florian som du använder i samband med bad- och basturitualen.
Den stilrena och vackra designen av Victoria Park SPA passar perfekt in i spaet. Här möts kalkbrottet med enorma panoramafönster som ger dig vacker utsikt. Vad som gör just detta spa så populärt är det breda utbudet av behandlingar och faciliteter. Oavsett om du vill träna, simma ett par längder eller njuta av ett varmt bastubad, kan du göra det. Dessutom finns alla tänkbara behandlingar som gör dig avslappnad och rofylld. Beroende på när du besöker Malmö kan du välja mellan flera olika spapaket. Alla dagar finns det olika erbjudanden som kan passa.
En lyxig övernattning
Ibland tar vardagens måsten över och stressen börjar krypa sig på. Alla behöver vi en paus ibland och vad kan väl då vara bättre än att åka bort till en annan stad, bo på ett lyxigt hotell och samtidigt njuta av ett fantastiskt spa?
I Malmö finns det flera populära spahotell som har allt du behöver för att få en avkopplande vistelse. Ett populärt hotell är The Lodge som endast ligger ett stenkast från Malmö. Hotellet, som är beläget högst upp på Romeleåsen, har en spektakulär utsikt. Hotellet är byggt i New England stil, en både modern och hemtrevlig design som passar utmärkt när du vill koppla av. När du bor här kan du njuta av ett varmt jacuzzibad utomhus eller av ett värmande bastubad i den vedeldade bastun.
Men förutom att bastu och bad är rofyllt och avkopplande är även helhetsupplevelsen viktig. Det är otroligt skönt att kunna stanna på hotellet och inte behöva återvända till vardagens måsten direkt efter att du njutit av ett par timmar på spaet. Varför inte unna dig själv en natt på The Lodge? Här erbjuds förstklassig mat i en mysig restaurang, natursköna omgivningar där du kan ta en promenad och mysiga hotellrum dit du kan dra dig tillbaka för lite läsning.
En snabb avkoppling
Om du endast besöker Malmö över en helg kanske du inte har tid att spendera en av två dagar på ett spa. Men varför inte besöka ett av stadens bästa spa? Sparadiset är ett spa med en otroligt mysig miljö. Här kan du njuta av ett kurbad, massage eller härliga gravidbehandlingar. Kanske fyller din vän år? Varför inte överraska genom att hyra en egen spaavdelning i ett par timmar? I spaavdelningen ”Madagaskar” kan du och dina vänner njuta av ett varmt bubbelbad samtidigt som ni blickar ut över en stor fotovägg av en vacker djungelflod. Här bjuds det sedan på ett läckert fruktfat och det går även bra att ta med ett gott vin eller någon annan dryck.
Att kombinera din vistelse i Malmö med en härlig stund på spa är ett bra tips. Den stunden du lägger ner på att bada, njuta av behandlingar och bara få vara i nuet, kommer du få igen i mer energi och ork.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *