De 5 bästa hotellen i Stockholm

De 5 bästa hotellen i Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges fantastiska huvudstad utan även ett uppskattat resmål för många människor. Staden erbjuder en mängd härliga och spännande aktiviteter och självklart räcker det inte med en dag för att hinna med allt du vill.
Att övernatta i Stockholm innebär egentligen bara ett problem – du måste välja var du ska bo. Stockholms hotellutbud är enormt och här finns alla varianter, från lyxigaste lyxhotellet till det lilla gemytliga budgethotellet på en mindre bakgata. Vi har gjort ett urval och listar här några av de hotell som vi anser vara de allra bästa hotellen i Stockholm.

78 bekväma rum på Hotell Skeppsholmen

Centralt beläget och med en genomgående röd tråd i såväl inredning som matupplevelser och möteslokaler ligger det vackra och stilfulla Hotell Skeppsholmen med anor från 1600-talet. Här kan du bo i något av de 78 modernt och läckert inredda rummen med namn som The Officer´s Suite eller Deluxe sea & Garden View och njuta av utsikt mot hotellets trädgårdar, Söders höjder och det glittrande vattnet utanför. Service som gratis wifi, room service och klimatkontroll är självklarheter när du väljer detta boende.

Lyxpalats mitt i Stockholm – Centrala Elite Eden Park

På Sturegatan frodas lyxen och är det lyx du söker är det här på lyxhotellet Centrala Elite Eden Park i hjärtat av vår huvudstad du ska bo när du övernattar i Stockholm.
Centrala Elite Eden Park är en del i konceptet Elite Hotels som redan blivit en klassiker i hotellsammanhang oavsett vilken typ av resa det handlar om. På Elite Hotels möts internationella affärskontakter, familjer med små barn och par som smitit iväg för en weekend i romantikens tecken. På just Centrala Elite Eden Park ligger fokus på lyx och det märks inte minst på det geografiska läget. Centrala Elite Eden Park ligger precis bredvid Humlegården och med Stureplan ett stenkast bort. På hotellet erbjuds förstklassig service, trevliga restauranger och lyx utan dess like. Vill du skämma bort dig ordentligt kan du boka en 70 kvadratmeter stor svit med utsikt över Humlegården!

Clarion Hotel – alltid alla rätt

Clarion är Clarion och då vet man vad man får. Här är hotellet som står för klass och kvalitet och som dessutom erbjuder lite mer till sina gäster. Det perfekta läget på Södermalm ger tillgång till ett av Stockholms hetaste områden. Här kan du bli mätt på både barer och restauranger, gallerior och boutiquer och när alla affärsmöten, konferenser eller andra event är avklarade kan du unna dig en stunds avkoppling i hotellets eget Elements Spa.

Gilla läget på Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm

Ett riktigt toppklasshotell med perfekt läge är Radisson Blu Waterfront Hotel beläget precis intill en av Sveriges främsta konferens- och evenemangsanläggningar – Stockholm Waterfront Congress Centre. Här kan du koppla av och njuta av god mat, fantastisk service, bekvämt boende och en underbar utsikt över Riddarfjärden och Stockholms Stadshus.
Med nattlivet runt hörnet och närheten till alla större besöksmål är det svårt att inte gilla läget här. Vid dagens slut kan du koppla av med en drink i handen, till det sprakande ljudet från öppna spisen i hotellets mysiga lobbybar.

Låt Story Hotel bli en del av din Stockholm Story

En lite udda inredningsstil i urban linje och en stor portion charm gör att detta hotell på Riddargatan kniper den femte platsen på vår lista över Stockholms 5 bästa hotell. Själva vistelsen är en upplevelse i sig som du inte kommer att glömma i första taget. På Story Hotel har varje rum ett eget namn som fungerar som en ledtråd kring vad du ska förvänta dig när du kliver in i ditt rum för natten. Du kan till exempel få bo i The Friggebod eller The Attic.
Hotellrestaurangen Ling Long serverar frukost på morgnarna och härlig asiatisk mat kvällstid och i hotellets egen bar kan du dricka cocktails ända fram på småtimmarna. Helt klart en story för sig själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *