Bästa 5 budgethotellen i Stockholm

Att hitta ett prisvärt och bekvämt boende är A och O när du ska besöka Stockholm. Kanske är din budget lite pressad och du tycker att det är roligare att spendera pengarna på shopping och nöjen är på att sova? Det är fullt begripligt. Därför väljer vi att presentera några trevliga budgetboenden i Stockholm, som ger dig allt du behöver och dessutom ser till att du får pengar över till annat. De här tycker vi platsar på listan över Stockholms 5 bästa budgethotell.

 

Prisvärt familjeboende på ibis Styles Stockholm Odenplan Hotel

ibis Styles Stockholm Odenplan Hotel är beläget i en kulturminnesmärkt byggnad och här ingår obegränsad wifi och frukostbuffé oavsett rumsmodell. Den vackra loungen har träpanel och stuckaturer kvar från förra sekelskiftet och hotellets genuina miljö utgör ett spännande komplement till ibis moderna hotellkoncept.
På ibis Styles Stockholm Odenplan Hotel bor dina barn gratis i ditt rum. Inte heller deras frukost kostar något, vilket gör hela vistelsen extra njutbar för hela familjen.
Det finns ett omfattande och mycket varierat urval av restauranger och kaféer i närområdet och de allmänna kommunikationerna till centrum är också mycket goda.

Hotel Micro – mikrohotell med makroservice

På enstjärniga men fina Hotell Micro är det mesta i litet format. Rummen, avståndet till centrum och prislappen, allt är minimalt och tillfredsställande. De fönsterlösa små rummen är kajutainspirerade och inredda i fräscha marina färgtoner. Rummen har free wifi och sängar i toppklass och på varje våningsplan finns fräscha dam- och herrtoaletter med dusch.
När du bokar rum på Hotell Micro kan du lägga till 75 kronor och få en väl sammansatt frukostpåse innehållande kaffe eller te, smörgås, juice och frukt. I hotellets dygnetrunt-bemannade reception möts du alltid av ett leende och en genuin vilja att stå till tjänst.

Bo bekvämt på Comfort Hotell Stockholm

Comfort Hotel Stockholm vet att läget är allt när man gör en kortare visit i staden och mer centralt än så här är knappast möjligt att bo. Beläget i World Trade center ett par minuters promenad från centralstationen ger dig Comfort Hotel Stockholm allt du kan önska – nyligen renoverade, fräscha rum till bra pris, mitt i city.

Ett intelligent designat, kompakt hotellrum eller ett superiorrum som ger dig större utrymme? Oavsett vilket du väljer kommer du att sova gott i hotellets bekväma bädd när du slår dig till ro för dagen. Rummen är handikappanpassade, har kaffe/té och dessutom ingår fri frukost. Du kan även surfa hur mycket du vill utan extra avgift. Comfort står för bekvämlighet, och det är precis vad du får på detta hotell.

Charm och service maxar din vistelse på Freys Hotel Lille Rådmannen

På Freys Hotel Lilla Rådmannen mitt i Stockholm bor du bra i något av de 62 varmt och vackert inredda rummen med charmerande personlig stil på allt ifrån tapeter till kuddfodral och väggdekorationer. Sängarna är bekväma och här finns familjerum för upp till fem personer. Den välkomnande atmosfären och en härlig frukostbuffé varje morgon gör detta hotell till ett budgetboende i världsklass.

Långholmen Hotell – åk dit ordentligt!

Vid Södermalm i Stockholm ligger den grönskande ön Långholmen och Långholmen Hotell Stockholm, som är ganska ensamt i sitt slag. Ett hotell i något högre kostnadskategori än de övriga alternativ vi föreslår men som ändå är oerhört prisvärt med tanke på den unika upplevelsen som en vistelse här erbjuder. I fängelset från 1800-talet kan du välja på boende i enkelcell, dubbelcell och familjecell. Känner dig upplagd för en fängslande bröllopsnatt kan du även boka särskilt bröllopsrum på hotellet.
De forna fängelsecellerna har rustats upp och fängelset har förvandlats till ett trestjärnigt hotell och vandrarhem där varje gäst får egen nyckel!
Frampå kvällskvisten slipper många fångar ut ur cellerna och passar på att besöka baren Finkan, som serverar lättare meny mellan 17-22 flera kvällar i veckan och där du alltid kan ta en drink i gott sällskap. Är du sugen på mer äventyrliga aktiviteter med anknytning till hotellets mörka historia kan du ta del i den spännande aktiviteten Rymningen som anordnas vid exempelvis företagskickoffer och dylika sammanhang och som ger gruppen utmaningen att försöka rymma från fängelset tillsammans med en tidigare fånge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *